Apie keiksmažodžių vaidmenį....
|
|
Cilisev | Data: Ketvirtadienis, 2008-04-17, 5:49 PM | Message # 46 |
Admin
Grupė: Administratorius
Žinutės: 1569
Statusas: Offline
| Ayame-Sohma, Gerk jo kiek nori,taciau matysis vistiek,nuo pieno mikotinas neissisklaido. Menesi pabegiok,isvalyk organizma,tuomet galbut ir nepastebes.
Cogito ergo sum
|
|
| |
Ayame-Sohma | Data: Ketvirtadienis, 2008-04-17, 5:52 PM | Message # 47 |
Pusiau vampyras
Grupė: Tamsioji siela
Žinutės: 506
| tai jis ir neissisklaido, bet sudaro kazkokia vizualine apgaule ar kazkas tokio. nzn kaip tas veikia, bet isbandyta o pabegiot tikrai neuztenka. plauciai valosi laaaabai ilgai
Hyvyyden varjo peittää kyyneleen, löytäneen luo vie askeleen. Rauha saa, kehto uneen tuudittaa. Toivo jää, tie rakkauteen. Tie syvään vaupauteen.
|
|
| |
kinra-vena | Data: Ketvirtadienis, 2008-04-17, 5:57 PM | Message # 48 |
Pusiau vampyras
Grupė: Moderatorius
Žinutės: 652
| Quote (Cilisev) Menesi pabegiok,isvalyk organizma,tuomet galbut ir nepastebes. Vat būtent šį būdą propaguoju,jau metus
Aš jau buvau nustėrusiais lapais, žiūrejau į vandenį Aš jau mačiau, kaip laša žvaigždem iš akių Aš jau girdėjau, kaip klykiančios gervės neria ir prigeria Aš jau jaučiau kas yra neramu
|
|
| |
Cilisev | Data: Ketvirtadienis, 2008-04-17, 6:02 PM | Message # 49 |
Admin
Žinutės: 1569
| Ayame-Sohma, Tai nuo pieno plauciai irgi neissivalys.Na,pabandyk isgert koki puslitri,gal ir pades.As tai apie tai nesu girdejes,kad padetu tokie dalykai,net ir laikinai
Cogito ergo sum
|
|
| |
Ayame-Sohma | Data: Ketvirtadienis, 2008-04-17, 6:06 PM | Message # 50 |
Pusiau vampyras
Žinutės: 506
| taigi as cia ne apie plauciu isvalyma, o vizualine apgaule darant plauciu rentgena nu whatever
Hyvyyden varjo peittää kyyneleen, löytäneen luo vie askeleen. Rauha saa, kehto uneen tuudittaa. Toivo jää, tie rakkauteen. Tie syvään vaupauteen.
|
|
| |
BlackSister | Data: Ketvirtadienis, 2008-04-17, 6:46 PM | Message # 51 |
Lord Of Darkness
Žinutės: 3128
| keiksmazodziai nebuvo grazus ir nebus, geriau ju nenauduot isvis... bet pas mane buna irgi kad pasakau netycia...
Mur mur mur mur ( Momento mori )
|
|
| |
Death_rose | Data: Ketvirtadienis, 2008-04-17, 9:25 PM | Message # 52 |
Tamsos sargas
Žinutės: 235
| Quote (kinra-vena) Augant dauk kas keičiasi,nors ,žinoma,gerai,kad taip sakai ,bent dabar Visi pradėję mesti nori tikrai nepradėsiu ir nereikės mest. nenoriu gadinti sveikatos savo ir aplinkinių. ne gana to, kad ir taip esu silpna.
Whatever...
|
|
| |